Hi, ik ben Artjanna!

Hi, ik ben Artjanna!

‘Ik help ambitieuze vrouwen om vanuit hun ware kern vol vertrouwen zichtbaar te worden’

LET’S GET PERSONAL!

Als je mij vandaag de dag tegenkomt, dan zie je een zelfverzekerde, krachtige en sprankelende vrouw, die volop in het leven staat, graag in zichzelf investeert en overloopt van enthousiasme om andere ondernemende vrouwen met een verhaal te helpen naar succes.

Toch was dit vroeger heel anders en was ik voor veel mensen onzichtbaar.

Jarenlang heb ik gestruggled met mijn verleden en wist ik niet hoe ik dit in mijn voordeel kon gebruiken en wat ik hiermee aan moest. Soms voelde ik mij aan mijn lot overgelaten, waardoor ik mezelf bijna mijn vrijheid en succes had ontnomen. Ik zat gevangen in mijn verleden en had weinig zelfvertrouwen. Ik wist dat er meer in mij zat, maar het kwam er simpelweg niet uit. Ook was ik heel erg verlegen en bang om mezelf in groepen te laten horen, want wat zouden ze wel niet van me denken?!

Waar ik wél altijd in heb geloofd, is dat alles gebeurt met een reden en zo ontmoette ik mijn huidige man, kwam ik in aanraking met een goede psycholoog en begon ik mij steeds meer te ontpoppen tot de vrouw die ik graag wilde zijn.

Door mij te omringen met de juiste mensen, die mijn succes stimuleerde en die mij accepteerde zoals ik was, lukte het mij om op dagelijkse basis mijn comfortzone te vergroten en mijn ware potentie te ontketenen. Ook hebben verschillende seminars en trainingen voor meerdere transformaties gezorgd, waardoor ik nu in staat ben om deze lessen door te geven.

Een van mijn belangrijkste levenslessen die ik heb geleerd is dan ook dat het verleden niet jouw toekomst bepaald, maar jouw verleden juist de ‘benzine’ is van de motor die jou naar een succesvolle toekomst kan brengen!

MIJN MISSIE

Inmiddels sta ik te trappelen om met jou aan de slag te gaan en samen jouw persoonlijke verhaal te transformeren tot een krachtige succesformule, welke jou en je business een ongekende boost zullen gaan geven.

Het is dan ook mijn missie om jou te laten shinen zoals dat bedoeld is, waardoor jij eindelijk volledig in jouw kracht komt te staan en (nog) veel meer impact zal gaan maken. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij de juiste mensen in jouw bedrijf gaat bereiken. We gaan jouw authentieke verhaal ontdekken, deze omzetten in een mega krachtige zichtbaarheidsformule en dat vertrouwen ervaren om volledig vanuit je eigen kern jouw verhaal met de wereld te delen. Jij gaat ontdekken hoe jouw zone-of-genuis aanvoelt, hoe jij 100% jezelf kan en mag zijn in je bedrijf en jouw blokkades en belemmeringen uit het verleden kunt doorbreken. Dat is namelijk hoe ondernemen moet zijn en dat laat ik jou graag ervaren.”

Ben je klaar om jezelf volledig te omarmen, met alles wat er is en is geweest, ook al weet je misschien nog niet hoe? En heb jij het gevoel dat het nu eindelijk tijd is om écht in actie te komen en jouw missie te gaan leven? Samen gaan we ervoor zorgen dat je volledig zichtbaar wordt en laten we jouw verhaal tot leven komen, op zo’n manier zoals je er waarschijnlijk nog nooit over na hebt gedacht, waardoor jij resultaten creëert waar jij nu alleen nog maar van kunt dromen.

Als jij vanuit vertrouwen zichtbaar wordt, dan ben jij niet meer te stoppen!

Menu