Bonus Episode #31 Big, Bold & Brave Met Anne Quaars

Podcast

In deze bonus episode interview ik Anne Quaars.
 
Anne Quaars daagt vrouwelijke ondernemers uit om GROOTS en succesvol te gaan ondernemen. Big, Bold & Brave, als leider en als vrouw. Een prachtige missie die al op jonge leeftijd is ontstaan, maar wat ze toen nog niet altijd kon zien.
 
Anne heeft al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van marketing, sales en persoonlijk leiderschap. Maar ondertussen gaat ze met haar bedrijf alweer een nieuwe fase in. Het gaat voor haar om de quest for greatness. Het ontdekken van je grootsheid, te staan voor je visie en je boodschap in deze wereld en daar ook echt groot impact mee te maken.
 
In dit interview vertelt Anne ook een aantal heel persoonlijke gebeurtenissen in haar leven die haar gemaakt en gevoed hebben tot de vrouw die ze nu is. Waardoor ze voor het eerst in haar leven besloot om in haarzelf te geloven. En hoe haar missie ‘Big, Bold & Brave’, de wereld moediger willen maken eigenlijk is ontstaan.

Wat ga je leren?

  • Wat voor Anne de ultieme vakanties zijn, waar ze helemaal kan loskomen van waar ze dagelijks mee bezig is.
  • Hoe je door terug te kijken opeens ontdekt dat je altijd al op het pad zat wat je nu opeens kan zien en hoe dat pad er voor Anne uitzag.
  • Welke knipogen van het universum Anne heeft gekregen.
  • Dat je op moet passen met wat je vraagt…
  • Wat de boodschap van Anne is en hoe 3 bijzondere en soms heftige gebeurtenissen daar aan hebben bijgedragen.
  • Hoe Anne’s jaar programma is gevormd.
  • Hoe je erachter komt wat je waard bent in jouw onderneming en hoe je jouw prijzen kan bepalen.
  • Dat het soms goed is om de pijn van een investering te voelen en hoe mensen echt worden uitgedaagd om big, bold & brave te ondernemen.
  • Waarom je niet high-end kan ondernemen als je geen lef hebt.
  • Wat de kracht van een vraag stellen is in plaats van een oordeel te geven.

Enjoy!

Contactgegevens van Anne: 
 
Heb je vragen? Stuur me een mail op info@artjannastories.com of stuur me een DM via Instagram: www.instagram.com/artjannaharkhoe Facebook: www.facebook.com/artjannastories Website: www.artjannastories.com 
Vorig bericht
Bonus Episode #30 Hoe je jezelf onderscheid in een overvolle markt, vanuit visie en een authentieke kern met Floortje Lopes

MISSCHIEN WIL JE DIT OOK LUISTEREN

Podcast Succesverhalen Artjanna

Episode #9 Slechte gewoontes

 SUBSCRIBE ON I-TUNESE-MAIL MIJ ALS ER EEN NIEUWE PODCAST ONLINE STAAT Tuurlijk hebben we allemaal slechte gewoontes. Dit kan variëren van hele kleine dingetjes, die er in de loop…
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu