Episode #39 Hoe kom ik erachter wie ik ben? Wat ik wil? En wat ik kan?

Podcast

Hoe kom ik erachter wie ik ben? Wat ik wil? En wat ik kan?

Een studiekeuze is de eerste serieuze ontdekkingstocht naar wie je bent en wat je wilt. Je kiest nu voor het eerst je eigen route, je eigen missie en je eigen ambities. Spannend!

Maar als je nooit geleerd hebt hoe je antwoord kan geven op die grote vragen: wie ben ik? en wat wil ik? Hoe pak je dat dan aan?

Als je namelijk weet wie je bent, dan wordt het ook veel makkelijker om je eigen keuzes te maken.

Als ik kijk naar het verleden, dan weet ik dat ik lang geleden het erg lastig vond om keuzes te maken.  Ik vond het bijvoorbeeld lastig om aan te geven wat ik echt lekker vond.

Ik merkte dat ik mijn identiteit kwijt was.  Dit is ook best logisch, want als je kijkt naar mijn verleden, dan zijn er ook  gebeurtenissen geweest die niet prettig waren. Dit heeft best wel impact gehad op mijn eigen identiteit.

Tegenwoordig weet ik maar al te goed wat ik wil en wat ik kan en hierdoor worden het maken van keuzes ook veel makkelijker.

Ben ook heel benieuwd hoe dit bij jou zit. Lukt het jou om keuzes te maken? 
Veel plezier bij het beluisteren van deze podcast! 

Enjoy!

 

Heb je vragen? Stuur me een mail op info@artjannastories.com of stuur me een DM via Instagram:www.instagram.com/artjannaharkhoe Facebook: www.facebook.com/artjannastoriesWebsite: www.artjannastories.com  

Vorig bericht
Episode #38 Start Before You’re Ready Mijn Inzichten Door Het Boek En Event Van Simone Levie
Volgend bericht
Bonus Episode #30 Hoe je jezelf onderscheid in een overvolle markt, vanuit visie en een authentieke kern met Floortje Lopes

MISSCHIEN WIL JE DIT OOK LUISTEREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu