PUBLIC SPEAKING

TIME TO SPEAK UP!

Spreken is door de jaren heen een absolute passie van mij geworden. Misschien wel omdat ik vroeger veel te veel mijn mond heb gehouden, op de momenten dat ik eigenlijk wat wilde zeggen. Ik was verlegen, vond mezelf niet goed genoeg en dacht dat niemand op mij zat te wachten.

Inmiddels, na een prachtige weg te hebben afgelegd vol persoonlijke ontwikkeling, sta ik maar al te graag voor kleine en grote groepen en pak ik mijn kans zodra de microfoon vrij is.

Misschien dat dit ook wel te maken heeft met het feit dat ik in mijn jongere jaren veel heb gezongen op verschillende podia en ik deze plek steeds meer begon te missen.

WAAROM IK SPREKEN ZO LEUK VIND

Omdat ik het geweldig vind om anderen te inspireren en bewust te maken van de vele kwaliteiten die er in ons schuilen. Als ervaringsdeskundige, weet ik als geen ander hoe het is om uit je comfortzone te stappen en een nieuw plan voor je leven te maken. De eerste stap om het roer om te gooien in je leven, is misschien wel de belangrijkste stap en daar kan ik je volledig bij ondersteunen.

Daarnaast word ik door mijn omgeving vaak gezien als een vrolijke energiebom die met haar enthousiasme en kennis, haar publiek keer op keer weet te raken en te inspireren.

HUUR MIJ IN ALS SPREKER

Graag neem ik je mee op reis naar jouw bestemming… een bestemming waar jij die persoon bent die je altijd al had willen zijn en waar je dagelijks blijft groeien en stralen, zodat je jouw potentie nóg meer kunt benutten.

Door praktische tips en trucs uit de praktijk, leer ik je hoe je eenvoudig doelen kan stellen en deze ook daadwerkelijk behaalt. Ik maak je bewust van de vele denkfouten die gemaakt worden, waardoor het behalen van doelen voor veel mensen een lastige opgave is. Ook deel ik de meest voorkomende patronen met je, die jou weerhouden van actie en groei, ondanks dat je nog zo goed weet wat je precies wil.

BEN JE KLAAR OM JOUW PUBLIEK EEN ÉCHTE TRAKTATIE TE GEVEN?

Neem dan snel contact met me op, want ik kan niet wachten om kennis te maken!

Button Artjanna spreker
Button Artjanna spreker groter dan 25 personen

Wat zeggen anderen?

Menu